Lehti imuri

Lehti-imuri on puutarhakone, joka on suunniteltu erityisesti lehtien, oksien ja muiden roskien keräämiseen pihalta. Lehti-imuri toimii yleensä bensiini- tai sähkömoottorilla, joka pyörittää sisäänrakennettua tuuletinta ja puhallinta.

Lehti-imurit ovat erinomaisia työkaluja, kun halutaan nopeasti ja helposti kerätä lehdet ja muut roskat pois pihalta. Ne ovatkin suosittuja erityisesti syksyllä, kun puut alkavat pudottaa lehtiään ja pihalle kertyy runsaasti lehtiä ja oksia. Lehti-imuri on myös hyödyllinen työkalu keväällä, kun puutarhan kunnostus alkaa ja pihalta on kerättävä talven aikana kertyneet roskat pois.

Lehti-imureita on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten kannattaa valita sellainen, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Lehti-imurit voivat olla myös monitoimikoneita, joissa on useita erilaisia toimintoja, kuten lehti-imuri, puhallin ja silppuri.

Suosittuja lehti-imurin valmistajia ovat esimerkiksi Stihl, Husqvarna, McCulloch ja Gardena. Ennen lehti-imurin hankkimista kannattaa miettiä tarkasti, mihin käyttöön sitä tarvitaan ja millaisia ominaisuuksia siinä tulisi olla.

Lehti imuri
Lehti imuri
Levitä rakkautta